این کتاب که در دنیا به «انجیل برند» شهرت دارد، کلر دیدگاههایی را مطرح میکند در خصوص این که چگونه با ایجاد، اندازهگیری و مدیریت داراییهای برند، به تدوین استراتژیهایی سودآور برای برند بپردازیم. کتاب «مدیریت استراتژیک برند» در بسیاری از دانشگاهها و مدارس کسبوکار، به عنوان کتاب مرجع شناخته شده و از کاملترین منابع موجود برای شناخت برند و موضوعات پیرامون این مفهوم است.
در این کتاب چه میخوانیم؟
بخش اول: معرفی چشماندازهای نوین در مدیریت برند
فصل1: برندها و مدیریت برند
بخش دوم: شناسایی و تثبیت جایگاه و ارزشهای برند
فصل2: ارزش ویژهی برند از دیدگاه مشتری
فصل3: جایگاهسازی برند
بخش سوم: برنامهریزی و پیادهسازی برنامههای بازاریابی برند
فصل4: انتخاب عناصر برند با هدف ایجاد ارزشی ویژه
فصل5: طراحی برنامههای بازاریابی با هدف ایجاد ارزش ویژهی برند
فصل6: ارتباطات یکپارچهی بازاریابی با هدف ایجاد ارزش ویژهی برند
فصل7: بهبود تداعیات فرعی با هدف ایجاد ارزش ویژهی برند
مطالعهی این کتاب برای چه کسانی مفیدتر خواهد بود؟
– مدیران و کارشناسان برند
– دانشجویان و اساتید حوزهی برندسازی و بازاریابی
– علاقهمندان به مباحث بازاریابی و برندسازی
– کپیرایترها
– طراحان
– ایدهپردازها
– پژوهشگران حوزهی برند
بخشی از این کتاب:
منابع ایجاد ارزش ویژهی برند
چه عواملی به شکل گیری ارزش ویژهی برند منجر میشوند؟ بازاریابان چگونه میتوانند این ارزش را ایجاد کنند؟ ارزش ویژهی برند از دیدگاه مشتری زمانی رخ میدهد که مصرفکننده به سطح بالایی از آگاهی و آشنایی با برند دست یافته باشد و تداعیات قدرتمند، مطلوب و منحصربهفردی را از آن در حافظه خود داشته باشد. در برخی از موارد، آگاهی از برند برای ایجاد واکنشهای مثبت و مطلوب در مصرفکننده به تنهایی کافی نیست. اگرچه ممکن است در اتخاذ تصمیمات با میزان درگیری ذهنی اندک، آشنایی با برند برانتخاب تأثیر بگذارد، با این حال در بسیاری از موارد قدرت، مطلوبیت و منحصربهفرد بودن تداعیات برند نقش حساسی را در تعیین واکنشهای متمایز نسبت به آن برند (که ارزش ویژهی برند را میآفرینند) بازی میکند. اگر مشتریها، برند را فقط بهعنوان نمایندهی یک محصول یا یک ردهی خدمت در نظر بگیرند، واکنشهایی که نسبت به آن ارائه میدهند، با محصول بینام و نشان مشابه است.
بر این اساس بازاریابان باید بتوانند مصرفکننده را متقاعد سازند که برند آنها از برندهای رقبا متمایز است و ویژگیهای منحصربهفردی دارد. مصرفکنندگان نباید فکر کنند که تمامی برندها در این ردهی محصولات مانند هم هستند و کوچکترین تفاوتی میان آنها نیست. ایجاد و تثبیت تصویر ذهنی مثبت از برند در حافظهی مصرفکننده (تصویر ذهنی قدرتمند، مطلوب و منحصربهفرد) رابطهی تنگاتنگی با ایجاد آگاهی نسبت به برند و دستیابی به ارزش ویژهی برند از دیدگاه مشتری دارد. اکنون در ادامهی بحث به بررسی این دو منبع ایجاد ارزش ویژهی برند میپردازیم.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.